Misstanden van jeugdzorg in Nederland, te schandalig voor woorden

Misstanden van jeugdzorg in Nederland, te schandalig voor woorden

aec125904464e9a8f84b8a9a841d42d6_1400152

Veel ouders zijn het oneens over Jeugdzorg in Nederland. De instelling haalt kinderen uit huis zonder tegenspraak en zonder overleg wat de kinderen  zelf willen. En dat zou wel moeten, want bij echtscheidingen moeten kinderen vanaf 12 jaar gehoord worden. Ieder jaar plaatst de rechter op advies van Jeugdzorg zo’n 10.000 kinderen onder toezicht. NOVA voerde met een aantal uit huis geplaatste kinderen gesprekken.

B is zo´n geval die gewoon thuis is weggehaald. Hij kon er zelf niks tegen inbrengen en iets nu een schadevergoeding van jeugdzorg. Hij is heel erg kwaad en wil gewoon dat mensen zich bewust worden dat jeugdzorg corrupte praktijken uitvoert. De ellende van B begint in mei als zijn moeder een aanvraag voor echtscheiding doet in Utrecht. Tijdens de rechtszaak gaat het niet alleen over de echtscheiding want het blijkt dat de vader de raad van kinderbescherming heeft ingeschakeld.

De rechter bepaald dat de kinderen bij de moeder mogen wonen, maar ze worden wel onder toezicht gesteld. B had volgens de wet eerst moeten worden verhoord, dus dit was eigenlijk helemaal niet mogelijk. B zelf zegt dat het een oneerlijke zaak is en dat hij met niemand contact heeft gehad voor de rechtszitting.

Veel kinderen worden heelmaal niet verhoord terwijl het wel om hen gaat.

716c66bb156c3914ead68d69e05a08f9_1400152

Indien Jeugdzorg eenmaal de zeggenschap over een kind heeft dan lukt het ouders bijna niet om de zeggenschap terug te krijgen. Ouders voeren een kansloze strijd om hun kinderen weer naar huis te halen. M is een alleenstaande moeder en ze werd ziek. Ze strijd al zes jaar om haar zoontje terug te krijgen uit handen van jeugdzorg. Jeugdzorg bepaalde nadat de moeder een postnatale depressie had dat het kind toen zes jaar oud beter ergens anders kon gaan wonen. De afspraak van tijdelijke opvang staat zwart op wit en toch krijgt de moeder haar zoon niet terug.

Jeugdzorg wordt vaak in verband gebracht met misbruik onder toezicht. Pleegouders in een Brabants dorpje hebben talloze kinderen opgevangen van Jeugdzorg zonder pedagogische opleiding. Dat gezin staat borg voor kindermishandeling van de ergste soort.

Seksueel misbruik komt ook voor in jeugdinstellingen bijvoorbeeld een psychiater die eigenlijk kinderen moet behandelen en ze dwingt tot zelfbevrediging. De psychiater … werd directeur van de instelling waar hij voor werkte en later kwam pas mishandeling en seksueel misbruik op grote schaal uit. Hij zelf zegt dat de meisjes dit verzinnen omdat ze eerder seksueel misbruikt zijn.

 

a & m hebben een verstandelijke beperkingen hun zoon is inmiddels uit huis geplaatst. Het kindje werd al voor de geboorte uit huis geplaatst wat ik een misdaad tegen de mensheid vind. Je ongeboren kind wordt dus onder toezicht gesteld. Een in en triest verhaal dat een moeder tot wanhoop drijft. Haar wereld stort in en ze weet zich geen raad. De instanties zeggen ze kan niet opvoeden en wie zijn hun om dat te bepalen. Ze hebben een kind op de wereld gezet uit liefde en nu wordt het hun ontnomen.

Het kind werd geboren en tien minuten mocht M haar dochtertje vasthouden.

http://youtu.be/CSgmyiSZz2g

Veel kinderen worden misbruikt in kindertehuizen en pleeggezinnen. M.. is daar een voorbeeld van. Zij was 13 toen zij 6 weken in de .. Stichting in Zeeland zat wegens problemen. Ze was depressief omdat haar stiefvader haar had seksueel misbruikt. In de stichting is zij ook misbruikt geworden, seksueel misbruikt, gemarteld, ze was getuige van groepsverkrachtingen, zelfs door de psychiater.  Ze werd zelfs schuldig verklaard omdat ze seksuele energie uitstraalde en een demon in zich had wat seks uitlokte.

6c8cf7af211473875eb358be22f0fac7_1400153

Een 12 jarig jongetje werd misbruikt door een zorggezin. Het kind is autistisch de ouders merkten at hij niet meer wilde gaan naar het pleeggezin. Het kind werd misbruikt door een 15 jarige jongen die ook in het logeerhuis verbleef. De ouders zijn helemaal doorgedraaid en sinds het gebeuren heeft het kind weer extra aandacht en zorg nodig vanwege het misbriuk. k… zoals het kind heet zegt dat hij het misbruik niet kan vergeten maar dat zonder geld hij niet geholpen kan worden in Nederland.

 

Ouders die hulp zoeken komen terecht in ene leugenachtige wereld. Kinderen worden uit huis gehaald met politie en dit zijn zulke traumatische gebeurtenissen. Het gebeurt merendeel zonder gegronde reden.

Ik ben zelf moeder maar geen enkele jeugdzorg zal mijn kind in handen krijgen. Ik zal voor ze vechten en desnoods het land verlaten allen om ze veilig te houden. Ik bid voor de ouders die hun kind kwijt zijn, ik wens ze sterkte, vecht tot aan het einde en voor mijn part ontvoer je kind.´

Nederland is achteruit gegaan en de overheid doet niks aan instanties zoals Jeugdzorg.

Als je kinderen hebt en je krijgt te maken met een van deze instanties.

SPULLEN PAKKEN EN BLIJF VECHTEN VOOR JE KINDEREN!!!

Ga de grens over en nooit meer terug komen in dit(pardon my french) tyfusland.

 

De regels kloppen van geen kanten, de instanties zijn zo corrupt als de pest en dan niet te spreken over de regering.

http://plazilla.com/page/4295135022/misstanden-van-jeugdzorg-in-nederland-te-schandalig-voor-woorden

Advertenties

4 thoughts on “Misstanden van jeugdzorg in Nederland, te schandalig voor woorden

 1. Mennicken G.K 5 mei 2016 om 13:35 Reply

  Ik heb na 15jaar terreur van jeugdzorg,toch nog verloren,en ik heb die dames eruit gezet. Ik ben voorgoed klaar met die criminele organisatie. Na bedrog ,leugens en dwang,ben ik klaar met hun! Nederland! ik schaam mij diep dat deze organisaties,die onze regering handen vol geld kost,zo corrupt,onbarmhartig en vooral onderdrukkend zijn. Ik werd gedwongen mijn oudste kind af te geven(tekenen)anders….kreeg ik mijn jongste niet terug! En zoiets gebeurt bij de raad van kinderbescherming en jeugdzorg en xonar enz.enz.enz.??????????????? Van de meeste rechters maar te zwijgen,die trekken altijd partij voor jeugdzorg!!! Deze dingen hebben mij gebroken,kapot gemaakt van binnen,zelfs zover bijna, dat ik de zin van het leven niet meer zie! Is men arm, dan betekend dat altijd, dat je, je kop moet houden, mee moet lopen met de kudde en vooral niet zelfstandig moet gaan worden he?! Ik kan niet met ze mee praten, dat kan ik gewoon niet! Ik kan ook niet in hun kont kruipen, dat gaat echt tegen mijn rechtvaardigheidsgevoel. Ik ben heel erg gekwetst en gediscrimineerd geworden. Ze hebben 15 jaar de tijd gehad om mijn kinderen psychisch te manipuleren. En ik kon niets, helemaal niets daartegen doen. Altijd als ik mij weerde,kregen hun toch maar gelijk van de kinderrechter! Tja! ten einde raad, hoop ik van ganser harte, dat mijn kinderen zelf ooit zien,wat er gebeurde!

  Like

 2. Anoniem 13 september 2017 om 10:35 Reply

  Wat doet BJZ: WEIGERT uitbreiding van het moeder-kind contact en verwijt vervolgens moeder dat ze geen ‘contactgroei laat zien’ waardoor thuisplaatsing echt niet mogelijk zal zijn…. Dit lijkt wel kinderroof….De vader? Die wordt verstoten van zijn eigen kind door BJZ en is begrijpelijk, menselijk en terecht BOOS…Die krijgt zijn dochter geheel NIET MEER te zien al gedurende 11 maanden.Wat heeft hij misdaan dan? NIETS t.a.v. moeder of kind, hij is eigenwijs, oprecht, heeft zijn eigen wil, en is duidelijk tegen de zogenaamde ‘hulpverleners’ die de rust van het gezin ernstig verstoren sinds het begin.Vader heeft een paar telefoongesprekken opgenomen met de medewerkers van BJZ. Hij heeft die ook verspreid viaTwitter account ‘Supervader’ en op zijn blog Anti-Jeugdzorg Maffia Hier zijn onder andere de volgende zaken op te vinden

  Like

 3. Anoniem 13 september 2017 om 10:38 Reply

  Volg De Belgische Route E19stap 1 schrijf je uit in nederland en schrijf je in Belgie2 stap neem contact op met de voogdij instelling in Nederland vraag hun het volledige dossier + het Contactjournaal aan te leveren aan je advocaat. Na dat je advocaat dossier heeft bestudeerd draag je deze over aan/ Ondersteuningscentrum Jeugdzorg Maaseik in Belgie tel: 003289574660 Fax: 003289574655. Als je zelf geen verstand hebt van juridische zaken. Vraag je advocaat om jou hierin te helpen. Het Caw bied ook hulp en een luisterend oor voor u zij zijn Belgische Hulpverleners zij bieden u opvang in de crisis opvang voor gezinnen de voorwaarde is wel dat je ingeschreven moet staan in Belgie voor dat je terecht kunt bij het Caw http://www.cawantwerpen.be/zoek-je-hulpTelefoon: 003278150300 Mail:onthaal@cawantwerpen.beChat: http://www.cawantwerpen.be/chat-met-een-hulpverlenerHuis nodig ? ga naar http://www.Kapaza.be

  Like

 4. Lea Bruinhard 23 januari 2018 om 11:44 Reply

  Mijn enig kind (13)is door jeugdzorg uit huis geplaatst op 12-2018. Dochter was erg onhandelbaar en heeft mijn partner en ik een week lang geterroriseerd. Ze heeft de politie opgebeld die jeugdzorg heeft ingeschakeld. Mijn ex-partner heeft onze dochter 11 mnd bij mij weggehouden. Onder het mom. Mama wil jou niet hebben of zien. Van de instanties (veilig thuis, maatsch. dienstverlening, ambulant hulpverlener van Vitree, de school) kreeg ik te horen. Tja…hij heeft ook voogdij. Mijn ex-partner en zijn partner hebben mijn dochter lichamelijk en geestelijk mishandeld. Aangifte bij de politie levert niets op. alwaar zijn enige tijd Ze zit in een gezinshuis waar ze het erg naar haar zin heeft. Veel kinderen om haar heen. Erg gezellig vindt ze het En dreigt nu met weglopen als ze naar huis moet. Daar zijn de instanties gevoelig voor en houden haar nu weg. Wij zitten op een geheimadres en de raadsheer stuurt onze gegevens door naar mijn ex-partner. Zo is er veel meer. Kortom een opeenstapeling van fouten begaan door de instanties die over onze kinderen moeten waken.
  Geld voor een advocaat heb ik niet meer. Mijn tranen zijn opgedroogd.

  Ik moet zo naar de kinderrechter voor verhoor. Is er een instantie of journalist waar ik mijn verhaal (met bewijsstukken, mails) kwijt kan naar de buitenwereld. IK zwijg niet en heb mijn eigenwaarde.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: