Jeugdrecht: zeer merkwaardige rechtsgang!

Jeugdrecht: zeer merkwaardige rechtsgang!
Vaak is er inmiddels geschreven over wetgeving en familierecht en dubieuze rechterlijke uitspraken. Zo zijn er veel schijnbaar onbegrijpelijke rechterlijke uitspraken en vele ouders kunnen gewoonweg fluiten naar hun rechten als ouders, informatierecht, normale omgang met hun kinderen en bovenal: de rechten van een kind op zijn/haar eigen ouders en een familieleven met hen + de ooms / tantes en grootouders….

In de zaak, waarover onderstaande gaat, is sprake van ongeveer alles wat onrecht is van toepassing is en dit wordt toegedekt door de rechters. Een paar voorbeelden; ouders wonen in Duitsland, de NL-rechter meent rechtsbevoegdheid te hebben.
Zie mijn eerdere artikel: “BJZ en de grenzeloze jacht op kinderen”

2 thoughts on “Jeugdrecht: zeer merkwaardige rechtsgang!

 1. Soer 3 november 2017 om 07:28 Reply

  Jeugdzorg is een schande, als je hulp nodig bent, omdat kinderen geestelijk mishandeld worden door gestoorde ex, geven ze niet thuis.
  OTS stelt dan ook niets voor, ze denken een rechterlijke beschikking te kunnen aanpassen, waarin er niet voldaan wordt aan de eisen.
  De ex partner mag de vader zwart maken en ernstig belasteren, waardoor de situatie alleen maar meer escaleert. Niemand geeft thuis, het is een instantie die allesvernietigend de frustrerende leugenachtige ouder bij staat, en in het geheel niet aan de kinderen denkt. Belang van een leugenachtige gestoorde moeder wordt gesteund, ten koste van het recht van de vader, omgang wat bevorderlijk is voor de kinderen.
  Zij ondersteunen ouderverstotingspraktijken in deze, waardoor de kinderen kansloos worden om ooit een goede band op te bouwen.
  Het is een hopeloze, totaal niet objectieve instantie met gezinsvoogden die net van school af komen en niet weten hoe ze moeten handelen, tegen geestelijke kindermishandeling. Alle signalen negeren ze met behulp van de RvD.
  Een dossier opbouw is idd de oplossing, waarbij je later als je ooit nog eens goed contact krijgt met je kinderen, hun kunt laten zien wat er werkelijk is gebeurd.

  Like

 2. Sniek 11 september 2018 om 02:22 Reply

  Hoi hier ben ik het helemaal mee eens. Ik zit in dezelfde situatie nergens krijg je steun of hulp. Een narcistische moeder die zich niet aan de afspraken houd. De kinderen in gevaar brengt en er word niks gedaan. Er word zelfs geen melding van in het dossier gemaakt. Hopeloze situatie zeker ook voor de kinderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: