Vluchten is niet nodig je hoeft alleen te verhuizen naar belgie

Hoi Mensen,, vluchten is niet nodig je hoeft alleen te verhuizen naar belgie. Officieel vlucht je dan niet ,,en dan ben je ook niet strafbaar. Belgie en nederland hebben een uitleverings verdrag met elkaar. Officieel hoort belgie je uit te leveren aan Nederland alleen doen de belgen dat niet zomaar. Belgie is in strijd met de wet. Wat in voordeel is voor slachtoffers in Nederland van JGZ BJZ WSG AMK Veiligthuis. Als je naar Belgie gaat verhuizen,,Moet je advocaat vragen als het zinvol is om de zaak over te laten dragen aan de belgische Jeugdzorg.. Zij beoordelen de situatie opnieuw en zijn minder streng en doen wel aan waarheidsvinding. Belgische hulpverleners zijn echte HulpVerleners. Als je onderdak nodig hebt in belgie moet je via internet opzoek gaan naar zoek term Immo Te huur. Als je in contact wilt met een hulpverlener kan dat via http://www.caw.be van het OCMW. Je kunt op google ook het nummer vinden van de jeugdzorg in belgie zoek term ( Jeugdzorg ondersteuning in maasseik ) daar zijn de telefoon nummers naar hun moet her dossier overgedragen worden. De nederlandse ots word dan overgedragen aan de belgische voogdij instelling zij zetten dit om in andere vorm van Hulpverlening.

8 thoughts on “Vluchten is niet nodig je hoeft alleen te verhuizen naar belgie

 1. Connor Duke 4 februari 2018 om 14:24 Reply

  Maar lukt deze methode als het kind al uit huis is geplaatst?
  Onze zoon is vorige week uit het niets uit huis geplaatst.

  Like

 2. Connor Duke 4 februari 2018 om 14:24 Reply

  Maar lukt deze methode ook als het kind al uit huis is geplaatst?
  Onze zoon is vorige week uit het niets uit huis geplaatst.

  Like

  • Nikita 2 oktober 2018 om 17:46 Reply

   Is het gelukt? Ik zit met eenzelfde probleem! Need help!!

   Like

 3. Amala 22 augustus 2018 om 17:39 Reply

  Zodra je met je uithuisgeplaatste kind de kans hebt steek je de grens over.Dit kan legaal als je het gezag nog hebt.

  Like

 4. Nikita 2 oktober 2018 om 17:45 Reply

  Hoi Amala, heb je hier ervaring mee? Kan je mij contacten alsjeblieft? 0615481649 groetjes Nikita

  Like

  • Connor Duke 2 oktober 2018 om 20:17 Reply

   hoi Nikita, jammer om te horen dat jou ook iets kennelijk is overkomen. Heb inmiddels heel wat ervaring opgedaan en weet veel beter wat werkt en niet werkt i.v.m. het begin. Kan jou morgen bellen als je dat wilt, groeten.

   Like

 5. Rob 10 oktober 2018 om 22:41 Reply

  Hoi Amala, Bestaat er een mogelijkheid dat U ook mij zou kunnen bellen?
  Ik hoop graag van U te horen.
  Groet Rob
  0658894887

  Like

 6. Shana 20 juli 2019 om 03:48 Reply

  Hallo,
  Ik weet niet zo zeker of het in België qua jeudzorg/hulp beter is dan die van nederland.
  In België wordt er bijna nooit naar de ouders geluisterd.. ook al kom je met bewijzen af.. word allemaal in een doofpot gestoken. Als je als ouder een antal dingen in orde moet maken, zodat je u kinderen terug thuis kunt krijgen, keer op keer vinden ze wel iets nieuws dat er in orde moet brengen. In mijn geval had ik alles in ordz gebracht. En nog steeds heb ik mijn 3 kinderen niet terug. Dochter van 5j hebben ze uit huis weg gehaald wanneer ik heel ziek was en dochter pedagogische studiedag had. En mijn 2 zonen hebben ze vanaf dag 1 van de geboorte direct van mij afgenomen. Ik ga eerlijk zeggen waarom. En schaam me enorm!!
  Ze hebben bij mij crystal meth in mijn bloed gevonden met het jaarlijkse controle. Vanaf die dag heeft de dokter direct Jeugdbrigade ingeschakeld en zun hebben direct jeugdrechtbank ingeschakeld. We kregen geen kans om ons verhaal te doen. Ik kreeg 1 kans en dat was voor 4maanden in een afgesloten afkick kliniek te blijven zonder mijn kinderen. En op eigen kosten 995€ per 3 weken. Met 1x bezoekrecht. Van 1 uur. Geen gsm geen tv. niet naar buiten mogen. Als me dat lukte kreeg ik 1 kind naar huis. En het is me helaas niet gelukt. Voor de duidelijkheid hier mijn gebruik is maar 1maal gebeurd. Dus ik krijg mijn kinderen niet trg. Dochter van 6j ondertussen een zoon van 1,5j en een baby van 3 maanden. Baby van 3 maanden zit in perspectief biedende pleegzorg. En is vorige week bijna overleden door wiegendood. En zelfs dat proberen ze op mij te steken. Hoe ze dat voor elkaar proberen te krijgen weet ik niet. Dus belgie is nier veel beter. Hier in belgie word je direct als slechte ouder gestempel. Dochter heeft toen ze bij ons woonde geen enkel keer naar ziekenhuis gemoeten en sinds ze daar zit. Bijna 1jaar. Is ze al 2keer opgenomen in spoed. Naaien en operatie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: