Volg De Belgische Route

Volg De Belgische Route E19

stap 1 schrijf je uit in nederland en schrijf je in Belgie

stap  2 neem contact op met de voogdij instelling in Nederland vraag hun het volledige dossier + het Contactjournaal aan te leveren aan je advocaat. Na dat je advocaat dossier heeft bestudeerd draag je deze over aan/ Ondersteuningscentrum Jeugdzorg Maaseik in Belgie tel: 003289574660 Fax: 003289574655.

Als je zelf geen verstand hebt van juridische zaken. Vraag je advocaat om jou hierbij te helpen.

Het Caw bied ook hulp en een luisterend oor voor u zij zijn Belgische Hulpverleners zij bieden u opvang in de crisis opvang voor gezinnen,

de voorwaarde is wel dat je ingeschreven moet staan in Belgie voordat je terecht kunt bij het Caw

http://www.cawantwerpen.be/ zoek-je-hulpTelefoon: 003278150300 Mail:onthaal@cawantwerpen.beChat: http://www.cawantwerpen.be/chat-met-een-hulpverlener
Huis nodig ? Ga naar http://www.Kapaza.be

One thought on “Volg De Belgische Route

  1. Els Vints 24 februari 2019 om 09:02 Reply

    Wij zijn een normaal Belgisch gezin met 4 dochters. Zowel mijn partner als ik zijn universitair geschoold. Mijn man is pedagoog en ik ben bioloog. Omdat we thuisonderwijs willen voor onze dochters, heeft het CAW zelf onze 2 jongste dochters met leugens in pleegzorg geduwd, de 2 oudste dochters zijn gewoon thuis. We mogen onze jongste dochters al 2 jaar niet meer zien omdat het onze mening is dat er fouten gemaakt zijn door sociaal assistenten van het CAW. Gewoon die mening hebben, wordt door jeugdzorg afgeschilderd als ‘geloven in complottheorieën’. Het basisverslag vol leugens van het CAW, waarop de jeugdrechter de plaatsing baseerde, werd niet ondertekend. Dat ongetekende verslag vol leugens was een reactie van CAW-hulpverleners op onze klacht bij de politie tegen hen wegens illegale ontvoering van onze dochter een week voor dat er nog maar sprake was van een jeugdrechtdossier. Het was ook geen vrijwillige plaatsing want beide ouders waren er tegen. Het was ontvoering door CAW-hulpverleners. Na onze klacht tegen deze illegale ontvoering bij de politie, stelden zij een verslag op vol leugens over ons: om hun job te beschermen. Niemand ondertekende. Niemand wou later nog verantwoordelijk kunnen gesteld worden voor al die leugens. Die de jeugdrechter tot op de dag van vandaag gelooft. Zonder dat er thuis ooit enig onderzoek gebeurd is. Geen enkel, maar dan ook geen enkel huisbezoek ging vooraf aan het gewelddadig uit huis halen van onze kinderen. Wij noemen wat de jeugdrechter gedaan heeft legalisering van ontvoering door CAW hulpverleners (die hun geld belangrijker vinden dan eerlijkheid of oprechte betrokkenheid op de harmonie en het geluk van onze kinderen).

    Wij vinden het zeer onthutsend te lezen dat er op deze site zoveel promo wordt gemaakt voor Vlaanderen. Wij zijn getuigen dat het hier even erg is als in Nederland. Wij ervaren het als erger omdat er in Nederland nog sites als deze bestaan. In Vlaanderen wordt alles doodgezwegen, contact met lotgenoten is daardoor onmogelijk. Ze isoleren ons om ons machteloos te maken.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: